Yeni Başlayanlar İçin Note Cosmetics

Note Cosmetics ile uzun süre önce hepimiz tanıştık. Nihat Odabaşı’nın yüzü ve sözcüsü olan Note Cosmetics Türkiye’de çok ilgi gördü. 

Bugün hem ilk defa Note Cosmetics ile tanışacaklar için hem de merak edenler için uzun süredir incelediğim ve beğendiğim bu marka için yeni başlayanlar neler almalı neler kullanmalı bunları konuşacağız. Hadi alın kağıt kaleminizi neler varmış listede bir bakalım.
Argan yağı içeren ve kokusuna hayran kalacağınız öyle harika bir pudrası var ki hem kokusu hem de performansıyla şaşırtıyor.
Luminous Silk Compact Powder

Ben kolay kolay pudra beğenen biri değilim, çoğu denediğim üründe pudranın işlevsizliği ve pütür pütür duruşundan dert yanmışlığım ve çöpe atmışlığım çok oldu. Ancak Note Cosmetics öyle güzel bir pudra ile karşıma çıktı ki hayran kalmamak mümkün değil. Uzun saatler doğallığını ve matlığını koruyan bu ürün argan yağı içermesi ile de beni cezbetti. Yumuşacık bir doku ve oldukça matlığı ile cildinizdeki parlaklığı çok güzel kapatıyor. 
Ben bu ürünü T bölgeme uyguluyorum yaklaşık olarak 12 saat yenileme yapmadan kullandığım zaman oldu. 
Listenizin en başında yer alsa iyi olur. 
Fiyatı ; 26,85
Bir diğer ürünü ise farları. 4’lü olarak bir palet halinde hem ambalajı hem de performansı başarılı olan bir diğer ürünlerinden biri Note Cosmetics markasının.
Luminous Silk Quattro Eyeshadow, şuan swatchda gördüğünüz paletin numarası 05. Farların pigmentasyonu oldukça sıkı ve bazsız renkleri bile oldukça iyi sonuç veriyor. 
Bir diğeri ise 04 numaralı paleti, açık tonlar dahi bazsız kullanıldığında oldukça başarılı. Benim gibi baz sevmiyorsanız göz kapağınızda ki çizgilere doluyorsa, bazsız kullanabileceğiniz oldukça güzel paletler ve renkler sizleri bekliyor. 
Fiyatı ; 29,90 
Full Coverage Concealer, bu ürün için söyleyeceklerim çok fazla. Bence kesinlikle listenizde olması gereken bir ürün. Hayatımın concealerı ile tanışın. 
Göz altı morluklarım ya da halkalarım yok ancak inanılmaz kusursuz bir görüntü veriyor ve bu benim çok hoşuma gidiyor. Göz altı çizgilerine dolmuyor ve uzun saatler makyajınıza eşlik ediyor. 
Bazı concealerlar göz altıma ağırlık verir ancak bu üründe bunların hiç birini yaşamıyorsunuz. 
Kesinlikle Note Cosmetics’in en başarılı ürünü diyebilirim. 
Fiyatı ; 24,90 
Luminous Mousturizing Foundation, bende ki rengi Honey Beige. Ürün oldukça başarılı kapatıcılık açısından ise kesinlikle mükemmel, mineral makyaj ürünleri gibi cildiniz ile bütünleşiyor ve ağırlık hissi, kusma yapmıyor. Oldukça doğal ve mat bir bitiş sağlıyor. 
Fiyatı ; 19,15 
Olmazsa olmaz ojeler. Note Cosmetics bu konuda da oldukça başarılı. Gerek fırçaları gerek renkleri ile oldukça güzel bir ürün. Ojeler hakkında konuşmayı pek sevmiyorum ancak kesinlikle oje sepetinizde Note Cosmetics markasına yer vermek isteyeceğiniz bir ürün. 
Kırmızı  ; Chilli Red
Bordo ; Red Wine 
Mor ; Dark Navy 
Fiyatı ; 2,50 TL
Evet yeni başlayanlar için Note Cosmetics için benim önerebileceklerim bunlar. 
Peki ya Note Cosmetics markasını nerelerde bulabilirsiniz?
Hemen hemen her ilde her kozmetik mağazasında bulabileceğiniz bir marka, ancak online satış için isterseniz http://www.notecosmetics.com.tr/ buradan online alışveriş yapabilirsiniz. 
YKM ve Boyner mağazalarında da rahatlıkla bulabilir edinebilirsiniz.
Merak ettiğiniz diğer markalar için yorum bırakabilirsiniz. 
Hoşçakalın
Sevgiler
Instagram ;  allaboutsedaofficial 
Facebook Page ; All About Seda 
PR & Contact ; sedasantur@gmail.com  

Yorum bırakın